Ydre mission

til mine disciple

Matt 28,19

Alivekirkens missionsarbejde

Noget af det sidste Jesus sagde til sine disciple, mens han var på jorden, var, at de skulle gå ud i alverden og forkynde evangeliet for al skabningen og gøre alle folkeslag til hans disciple. Udover at forkynde budskabet om Jesus i ord og handling lokalt, regionalt og nationalt, rækker vi derfor også ud internationalt.

I Alivekirken har vi for tiden nedenstående projekter som vores missionsområder.

BRASILIEN

Kirsten & Nonato Pinheiro

Undervisning, netværk og udviklings-arbejde blandt især mødre, børn og familier i Fortaleza i nordøst samt i Gurupora i Amazonregionen i nord.

AUSTRALIEN

Anders & Jess Kruse

Undervisning på UMO's (Ungdom Med Opgaves) base samt betjening, træning og netværksarbejde i en café i Perth.

INDIEN

ASSI - samarbejdspartner

I samarbejde med vor partner støtter vi en helhedsorienteret indsats med undervisning, træning og udviklingsarbejde i den muslimsk dominerede Biharprovins.