Om kirken

Om kirken

ALIVEKIRKEN er en selvstændig kirke, der drives af frivillige bidrag og primært frivillig arbejdskraft.

I 2007 gik Kristent Fællesskab og Pinsekirken i Hillerød sammen og blev en ny kirke. I 2010 bød vi en gruppe fra Allerød Frikirke velkommen, og i 2016 har vi budt en flok fra Ølstykke velkommen da vi også vil etablere et stærkt fællesskab i det område. Der er løbende kommet mange nye til. Vi er en del af et netværk af frikirker, der hedder FrikirkeNet og medlem af trossamfundet Mosaik, der giver os tryghed i et gensidigt ansvarligt netværk bl.a. gennem etiske retningslinjer og krav om mentor for præster samt krav om ekstern rådgiver for kirker. Vores eksterne rådgivere er Stephen Matthew, England, og Jarle Tangstad, København.

Herudover har vi en god relation til øvrige kirker og missionsforeninger i Hillerød, bl.a. igennem Evangelisk Alliance og KirkeCare.

Vi ønsker med vores kirke at være til for mere end os selv. Vi vil forene kræfterne til bedre at kunne række ud til byen og være en åben kirke for folk, der kommer til os. Vi vil gerne, at ALIVEKIRKEN kan bidrage aktivt til en positiv udvikling for vores by.

Vil du vide mere, så kontakt:

Martin Lorenzen

ml@alivekirken.dk