Ølstykke

Hvis du bor i eller omkring Ølstykke, vil du måske være glad for at vide, at vi har en kirkeplantning eller afdeling der. Her er du hjertelig velkommen til at deltage i gudstjenesten anden og sidste søndag i måneden kl. 16.00 med efterfølgende aftensmad (bortset fra i skolernes sommerferie). Det foregår i lokalerne på Kornvænget 1B, 3650 Ølstykke. - Se kortet ovenfor!

De øvrige søndage deltager vi alle i gudstjenesten i Hillerød kl. 10.00 eller 12.00.

Vi har gudstjenester, livsgrupper, legestue, børneklub og fællesspisning samt andre arrangementer, hvor alle er velkomne.

Oprindeligt hed kirken Fælleskirken og blev stiftet i 1989 af en gruppe kristne med ønsket om at etablere en lokal frikirke som samlingspunkt for de mange kristne i lokalområdet.

I dag er kirken blevet en del af Alivekirken og er en aktiv del af lokalområdet, hvor vores lokaler bl.a. huser et gospelkor.

GUDSTJENESTE SØNDAG I HILLERØD KL. 10.00 OG KL. 12.00

ALIVEKIRKEN