Coronavirus

I henhold til vores statsministers pålæg i forsøg på at mindske spredning af Coronavirus må vi som trossamfund ikke forsamles som normalt i den nærmeste tid. Det vil vi selvfølgelig efterkomme, hvilket betyder, at vi lever op til myndighedernes anbefalinger for adfærd (fx at blive hjemme, hvis man har symptomer, nyse eller hoste i ærmet, hyppig håndvask eller brug af håndsprit, minimal fysisk kontakt samt behørig afstand).

Der er i øjeblikket gudstjeneste i Hillerød søndag kl. 10.00 og kl. 12.00 med anvisning af plads fra kirkens værter, så vi overholder myndighedernes afstandskrav. Hvis du vil sikre dig en plads, så tilmeld dig gudstjenesten. Vi vil sørge for at prædikenen efterfølgende vil kunne lyttes til her på hjemmesiden under lydfiler som normalt.

Det er vigtigt, at vi viser Kristi sindelag ved godt borgerskab, og at vi passer på hinanden. Brug jeres sunde fornuft, og følg myndighedernes anvisninger!

Kirke, lad os huske at bede for de udsatte i vores land.

- Bed for de ældre, syge og andre sårbare med kroniske lidelser.

- Bed for landets sundhedspersonale, der i denne tid er hårdt presset.

- Bed for landets regering med rådgivere, at de får visdom til at træffe de rette beslutninger.

Hvis du har bekymringer eller spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte:

- Kirkens ledende præst: Martin Lorenzen, tlf. 5118 2965

- Kirkens assisterende præst: Brian Lund, tlf. 6178 9313‬