Coronavirus

I henhold til vores statsministers pålæg i forsøg på at mindske spredning af Coronavirus må vi som trossamfund ikke forsamles som normalt i den nærmeste tid. Det vil vi selvfølgelig efterkomme, hvilket betyder, at vi lever op til myndighedernes anbefalinger for adfærd (fx at blive hjemme, hvis man har symptomer, nyse eller hoste i ærmet, hyppig håndvask eller brug af håndsprit, minimal fysisk kontakt samt behørig afstand).

Der er i øjeblikket alene online gudstjeneste søndag kl. 11.00, som vil blive sendt på Alivekirkens facebook-side: facebook.com/alivekirken samt på Alivekirkens Youtube-kanal:

Gudstjenesten kan nu også ses efter den er udsendt søndag kl. 11.

Når vi igen åbner for almindelig gudstjeneste ved fremmøde, vil det blive offentliggjort her på hjemmesiden samt på vor facebook-side.

Det er vigtigt, at vi viser Kristi sindelag ved godt borgerskab, og at vi passer på hinanden. Brug jeres sunde fornuft, og følg myndighedernes anvisninger!

Kirke, lad os huske at bede for de udsatte i vores land.

- Bed for de ældre, syge og andre sårbare med kroniske lidelser.

- Bed for landets sundhedspersonale, der i denne tid er hårdt presset.

- Bed for landets regering med rådgivere, at de får visdom til at træffe de rette beslutninger.

Hvis du har bekymringer eller spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte:

- Kirkens ledende præst: Martin Lorenzen, tlf. 5118 2965

- Kirkens assisterende præst: Brian Lund, tlf. 6178 9313‬