Gudstjeneste

Gudstjeneste

Alle er velkomne hver søndag kl. 10.00 og kl. 12.00, hvor værterne anviser pladser for at vi alle kan overholde myndighedernes afstandskrav i disse coronatider. Du skal tilmelde dig gudstjenesten for at være sikker på at få en plads!

Tilmeld dig gudstjenesten via dette link:

Søndag kl. 10.00

Søndag kl. 12.00

Prædikenen vil efter gudstjenesten kunne afspilles her fra hjemmesiden under menupunktet "Lydfiler".

I ALIVEKIRKEN har vi en fri og afslappet gudstjenesteform. Vi ønsker at tale enkelt og naturligt om mødet mellem Gud og mennesket. Musikken i gudstjenesten er livsbekræftende og rytmisk. Gennem sangene udtrykker vi tak, tro, tvivl, kærlighed og bøn til Gud. Der er altid mulighed for samtale og forbøn efter gudstjenesten.

Under gudstjenesten er der normalt børnekirke for børn i alderen 2½-12 år og et småbørnsrum for børn på 0-2 år og deres forældre. I sommerferieperioden d. 5/7-9/8 vil der dog kun være 2 unge mennesker som har sagt ja til at hjælpe til og være samen med børnene under gudstjenesten. Pga. corona-situationen i Danmark må børnene fortsat ikke komme ind til de voksne under gudstjenesten, og de voksne, som ikke har noget med børnekirken at gøre, må heller ikke gå ind til børnene.

GUDSTJENESTE SØNDAG KL. 10.00 OG KL. 12.00

ALIVEKIRKEN

SLANGERUPGADE 56

3400 HILLERØD

KIRKENS PRÆST

MARTIN LORENZEN

ML@ALIVEKIRKEN.DK