ALIVE KIDS

For de alleryngste spædbørn (0 - 1 1/2 år) er der et babyrum, hvor de kan kravle rundt, blive ammet eller spise på anden vis, mens en forælder kan følge med i gudstjenesten via skærm og lyd.

Efter en fælles start på gudstjenesten går børnene fra 1 1/2 - 13 år ud i børnekirke. Her bliver de inddelt i aldersgrupper.

Haven: 1 1/2 - 3 år (iflg. m. en voksen)

Arken: børnehavebørn (uden en voksen)

Løfternes land: 0.-6. klasse, som efter et fælles oplæg går i mindre grupper.

I ALIVE KIDS bliver der fortalt historier fra bibelen på en kreativ måde, fx gennem drama og lege. Derudover er der altid plads til at samtale, lege, synge og hygge sig med hinanden.

Børn i 6. klasse bliver bedt om at være medhjælpere i Alive Kids og tjener sammen med ansvarlige voksne medarbejdere.

Når man går i 7. klasse, kan man gennemgå et undervisningsforløb, Teenstudie ("gå til præst"), som afsluttes med en festgudstjeneste med bibeloverrækkelse og ungdomsvelsignelse.

Vil du vide mere så kontakt

Anette Petterson

ap@alivekirken.dk