ABU

Vil du vide mere så kontakt

Elisabeth Nielsen

en@alivekirken.dk

ABU Hillerød

Alivekirkens Børne- og Ungdomsforening

Dette er rammen om alle vore aktiviteter for børn, teenagere og unge. ABU er en forening med omkring 300 medlemmer og mange fantastiske medarbejdere. ABU er lokalforening i landsforeningen UNG Mosaik (se Facebook-side her).

Hvis du er fra 0-29 år, kan du være medlem af ABU og få rabat på mange af Alivekirkens arrangementer.

Når du betaler 200 kr. i årligt kontingent, får ABU 100 kr. i tilskud fra Hillerød Kommune og 600 kr. fra tipsmidler som kan bruges til fede arrangementer for medlemmerne og spændende kurser for medarbejderne. Husk at melde dig ind!

Vi indhenter lovpligtig børneattest på alle medarbejdere, og som yderligere tryghed for børn, teenagere og unge samt deres forældre har vi formuleret en samværspolitik, som medarbejderne også arbejder ud fra. Samværspolitikken kan ses nedenfor og læses ved at trykke på ikonet "Pop ud" i øverste højre hjørne.