Ølstykke

Hvis du bor i eller omkring Ølstykke, vil du måske være glad for at vide, at vi har en kirkeplantning eller afdeling der. Her er du hjertelig velkommen til at deltage i gudstjenesten sidste søndag i måneden kl. 16.00 med forudgående kirkekaffe kl.15.30. Det foregår i lokalerne på Kornvænget 1B, 3650 Ølstykke. - Se kortet ovenfor!

De øvrige søndage deltager vi alle i gudstjenesten i Hillerød kl. 10.30.

Vi har gudstjenester, livsgrupper, sang- og café- arrangementer samt andre arrangementer, hvor alle er velkomne.

Oprindeligt hed kirken Fælleskirken og blev stiftet i 1989 af en gruppe kristne med ønsket om at etablere en lokal frikirke som samlingspunkt for de mange kristne i lokalområdet.

I dag er kirken blevet en del af Frikirken Hillerød og er en aktiv del af lokalområdet, hvor vores lokaler bl.a. huser et gospelkor.

GUDSTJENESTE I HILLERØD HVER SØNDAG 10:30

FRIKIRKEN HILLERØD