Alpha

Brian Lund, bl@alivekirken.dk

Alpha

Alpha er et kursus med en række interaktive sessioner, hvor du frit kan udforske grundelementerne i den kristne tro.

Alpha er for alle, som er nysgerrige. Oplæggene er designet til at skabe samtale og til at udforske grundlæggende kristentro på en venskabelig, åben og informativ måde.

Alpha består af en ugentlig hverdagsaften i 7 uger samt en lørdag undervejs. Hver kursusaften foregår kl. 18-21 og indeholder mad, et kort oplæg og samtale til sidst, hvor du kan dele dine tanker. Alle aftner vil du få mulighed for at blive bedt for. Dette er naturligvis frivilligt.

Kurset koster 320 kr., som dækker både undervisning, kursusmanual, mad og kaffe. Kursusafgiften bedes indbetalt senest ved kursets begyndelse enten ved bankoverførsel eller via MobilePay på nedenstående numre. HUSK at skrive Alpha!

NORDEA 2230 – 0276839497 MobilePay 93317

Alphakursus afholdes i henholdsvis Ølstykke og Hillerød.

ØLSTYKKE - 8 onsdage kl. 18-21 samt en lørdag

Hvor: Kornvænget 1B, 3650 Ølstykke

Hvornår: Start 3. oktober - Slut 28. november

Tilmeldingsfrist: 30. september

HILLERØD - 8 torsdage kl. 18-21 samt en lørdag

Hvor: Slangerupgade 56, 3400 Hillerød

Hvornår: Start 4. oktober - Slut 29. november

Tilmeldingsfrist: 30. september

TILMELD dig venligst ved at udfylde formularen på dette link: https://forms.churchdesk.com/f/HJyCwfwI7

Ønsker du generel information om Alpha, kan du læse mere på Alpha Danmarks hjemmeside her eller på deres Facebook-side her.

ALIVEKIRKEN

ML@ALIVEKIRKEN.DK