Alpha

Brian Lund, bl@frikirken3400.dk

Alpha

Alpha er et kursus med en række interaktive sessioner, hvor du frit kan udforske grundelementerne i den kristne tro.

Alpha er for alle, som er nysgerrige. Oplæggene er designet til at skabe samtale og til at udforske grundlæggende kristentro på en venskabelig, åben og informativ måde.

Alpha er 8 torsdage samt en lørdag i midten. Hver session er kl. 18-21 og indeholder mad, et kort oplæg og samtale til sidst, hvor du kan dele dine tanker. Alle aftner vil du få mulighed for at blive bedt for. Dette er naturligvis frivilligt.

Kurset koster 350 kr., som dækker både undervisning, kursusmanual, mad og kaffe. Kursusafgiften bedes indbetalt senest d. 15. sep. enten ved bankoverførsel eller via MobilePay på nedenstående numre.

NORDEA 2230 – 0276839497 MobilePay 42 72 17 54

Kursusstart: tor. d. 14. sep. 2017

Tilmeldingsfrist: d. 10. sep. 2017

Tilmeld dig venligst ved at udfylde formularen herunder og trykke send!

Ønsker du generel information om Alpha, kan du læse mere på Alpha Danmarks hjemmeside her eller på deres Facebook-side her.

FRIKIRKEN HILLERØD

ML@FRIKIRKEN3400.DK