Mød Hans Berntsen

Brian Lund, bl@alivekirken.dk

Mød Hans Berntsen i Ølstykke og Hillerød

Den tidligere Volvo-direktør, Hans Berntsen, har i mange år talt og bedt for mange syge danskere, som igennem hans forbøn og håndspålæggelse er blevet helbredt. Det gælder alt fra hovedpine over psykisk sygdom til alvorlig livstruende sygdom. Flere gange i årenes løb har han også været vist på tv i forbindelse med de opsigtsvækkende resultater.

Hans Berntsen har en fantastisk evne til at gå lige ind i folk med træsko på. Der er intet krukket over Hans, og hans ligefremme stil og ukomplicerede forkyndelse appellerer direkte til almindelige danskere.

Til Hans Berntsens møder er der typisk nogle sange, hvorefter han levende fortæller om sin enkle tro på at Jesus kan forvandle ethvert menneskes liv ved at helbrede både fysiske, psykiske og åndelige sygdomstilstande. Han skildrer hvor mange mennesker i dagens Danmark, der har ondt i livet, og ved at væve fortællinger om nutidige menneskers helbredelse ind i fortællingen om bibelens Jesus formår han at give mennesker håb og tro på, at de selv kan opleve helbredelse. Efter sin tale giver han sig tid til personligt at bede for alle syge, som ønsker forbøn.

Ons. d. 13. marts kl. 19 i Alive Kirken, Kornvænget 1B, Ølstykke

Tor. d. 14. marts kl. 19 i Alive Kirken, Slangerupgade 56, Hillerød

Der er fri entré til disse møder.

ALIVEKIRKEN

ML@ALIVEKIRKEN.DK