Julemusical

Julemusical den 8. december kl. 14 i Alivekirken Ølstykke

ALIVE KIDS fra 4.-6. klasse opfører Disneys musical "Æslet Lille" på Kornvænget 1B i Ølstykke.

Den årlige julemusical opført af de ældste børn i ALIVE KIDS bliver i år "Æslet Lille". Efter en hel weekends forberedelser og træning med kulisser, kostumer, replikker, skuespil, sang og musik er børnene spændte og helt klar til premieren i Alivekirken Ølstykke søndag den 8. december kl. 14 samt en skoleforestilling mandag den 9. december kl. 10.

Musicallejr for de medvirkende børn

Børnene deltager på en lejr i Alivekirken Ølstykkes lokaler fra fredag kl. 17 til søndag kl. 15.30 samt mandag kl. 9-11.30.

PRIS: 200 kr. for ABU-medlemmer (Alivekirkens Børne- og Ungdomsforening). 300 kr. for andre.

Beløbet indbetales på kontonummer: 1551-10010659 senest den 20. november.

Børn fra 4.-6. klasse, som ønsker at medvirke, skal tilmelde sig senest den 20. november ved at udfylde formularen på dette link:

Vil du vide mere så kontakt

Anette Petterson

ap@alivekirken.dk